OVER PURUS

Purus heeft een ruime ervaring met het schrijven van teksten. Zo ruim, dat we deze opgedeeld hebben in kleurcodes. Zakelijk schrijven is weergegeven in de blauwe vlakken, terwijl je het Creatief schrijven in de roze blokken terugvindt.

EEN BENADERBAAR BUREAU MET EEN MENSELIJK GEZICHT

Tekstbureau Purus werd in 2013 geboren. Haar vader was schrijfdrang. Haar moeder de wens professionele producten te leveren. Na jarenlange ervaring als creatief en zakelijk tekstschrijver, was het meer dan tijd een eigen bedrijf te starten. De als freelancer opgedane verliefdheid op vrijheid en ondernemingszin, vind je terug in Purus. Een benaderbaar bureau met een menselijk gezicht.

ONDERSCHEIDINGEN

 Wat Purus anders maakt dan andere tekstbureaus is dat ze zich niet verschuilt achter een protocol van regeltjes, maar een menselijk gezicht heeft. Wij houden hartstochtelijk van taal. Een 9- 5 mentaliteit is niet aan onze creatieve tekstschrijvers besteed. Als we iets voor je doen, geven we wat we hebben, en leren vaak in het werkproces dat dat meer is dan we dachten. Purus is niet vies van overvloed.

PERSOONLIJKE AANPAK

Bi Purus hebben we geen vastomlijnde ideeën over hoe jouw product eruit moet zien. Wij willen zien wat jou beweegt, waar je enthousiast van wordt, voor we aan een opdracht beginnen. Wij geloven in werkelijk contact met onze opdrachtgevers. We geven je de ruimte mee te denken, te creëren, een deel van je eigen plan te worden.

ANOUK SMIES

Tekstschrijfster

Anouk Smies is naast dichter een professionele tekstschrijver met een zintuiglijke pen. Waneer ze schrijft raakt ze verzeild in een voordurende poging het vanzelfsprekende van zich af te schudden. Anouk kijkt graag over muurtjes, Ze wil weten wat ze nog niet kan om het meester te worden.  Ze gelooft dat zelfs een beleidsnota poëzie bezit.