ONZE BENADERING

Purus is niet zomaar een tekstbureau. Wij onderscheiden ons niet op basis van prijs of tijd. Bij ons krijg je wat je wilt hebben, soms zelfs meer. Voor Purus is het belangrijk dat jij je in ons product herkent, dat je je doelen kunt verwezenlijken. Om dat te bereiken heb je een tekstbureau nodig, met een stevig gebit.

1. INVENTARISEREN

Misschien heb je uren op het net naar een goede freelance tekstschrijver gezocht. Niet voor niets, want Purus begint bij jou. Voor we aan een opdracht beginnen maken we altijd persoonlijk contact. Om te  luisteren, door te vragen, lastig te zijn. We beginnen graag met een hoofd dat tikt van de ideeën

2. BRAINSTORMEN

Purus gooit voor ze aan het schrijven begint graag enige remmingen los. Ze bekijkt jouw idee kritisch, en durft te hopen op het onderste uit de kan. Brainstormen is de ruimte geven aan iets dat niemand nooit eerder heeft gezien. Het is ruimhartig het Franse balkon openzwaaien

3. SCHRIJVEN

Letter na letter geeft Purus vorm aan je ideeën. Met een eigen toon, maar nooit zonder de wensen van de opdrachtgever in de gaten te houden. Zoek je bijvoorbeeld een tekstschrijver voor je website? Purus schrijft je webteksten met een oog voor originaliteit en effectiviteit. Ook de vindbaarheid wordt gegarandeerd:. onze SEO zal echter nooit met de kwaliteit van een tekst concureren.

4. OPLEVEREN

Voor de tekst wordt opgeleverd geeft Purus je de kans om te kijken wat er naar jouw idee mist, of teveel staat. Waar nodig volgt revisie. Daarna zal de oplevering volgen, ongetwijfeld een bijzonder moment. Je ontmoet je eigen idee opnieuw, nu concreet en levend. Wij steken de nieuwsgierigheid naar je volgende opdracht niet onder stoelen of banken!

PRIJSLIJST

Purus breidt constant haar aanbod en dienstverlening uit. Daarom kunnen we niet direct aan alles een prijskaartje hangen. Om een idee te geven van onze tekstschrijver tarieven, hebben we een aantal veelvoorkomende verzoeken voor je op een rijtje gezet.

BEGELEIDING

Helder structuurplan
Stimulerende coaching
Aanwijzingen per mail
Aanwijzingen op afspraak

€25,00

per pagina

BLOG

Op maat en in overleg
Scherpe zinsopbouw
2e lezer
SEO gericht geschreven

€250,00

per pagina

REDIGEREN

Prijs per pagina
Scherpe zinsopbouw
2e lezer
Revisie inbegrepen

€20,00

per pagina

VERHAAL

Prijs per pagina
Scherpe zinsopbouw
2e lezer
Maximaal vijf A4 pagina’s

€200,00

per pagina