Close

Over PURUS

Over PURUS

Tekstbureau Purus werd in 2013 geboren. Haar vader was schrijfdrang. Haar moeder de wens professionele producten te leveren. Na jarenlange ervaring als creatief en zakelijk tekstschrijver, was het meer dan tijd een eigen bedrijf te starten. De als freelancer opgedane verliefdheid op vrijheid en ondernemingszin, vind je terug in Purus. Een benaderbaar bureau met een menselijk gezicht. Een bedrijf dat ernaar streeft jouw uitdaging woorden te geven.

Onderscheidingen

Purus is er voor jou. Staat open. Wil je leren kennen. Wat Purus anders maakt dan andere tekstbureaus is dat ze zich niet verschuilt achter een protocol van regeltjes, maar een menselijk gezicht heeft. Wij houden hartstochtelijk van taal. Wij schrijven omdat het moet, omdat het in ons borrelt. Een 9- 5 mentaliteit is niet aan onze creatieve tekstschrijver besteed. Als we iets voor je doen, geven we wat we hebben, en leren vaak in het werkproces dat dat meer is dan we dachten. Purus houdt van ontdekkingen.

Persoonlijke Aanpak

Bij Purus ben jij de kern. We hebben geen vastomlijnde ideeën hoe jouw product eruit moet komen te zien. Wij willen zien wat jou beweegt, waar je enthousiast van wordt voor we aan een opdracht beginnen. Wij geloven in echt contact met onze opdrachtgevers. In oprechtheid. We geven je de ruimte mee te denken, te creëren. Iemand diep in de ogen kijken, is vaak de start van iets moois, gelooft Purus.

De zelfstandige


Anouk Smies

Eigenzinnige Tekstschrijfster

Anouk Smies is een professionele tekstschrijver met een zintuiglijke pen. Ze wil voortdurend leren, het vanzelfsprekende van zich afschudden. Over de schutting van de taal kijken en ontdekken wat er achter ligt. Wil je haar een plezier doen? Fluister haar dan een diepe gedachte in, en ontvang die in gedichtvorm terug. Als je haar wilt kennen, moet je haar lezen. Durven doorvragen. Moet je net zo nieuwsgierig naar haar worden als zij is naar jou.

Ibrahim Selman

Schrijver, dichter, regisseur

Tekstbureau Purus heeft redactiewerk voor mij verricht. Anouk leest je tekst grondig. Ze begrijpt de essentie en versterkt de samenhang en schoonheid van je werk. Absolute aanrader!

Dilber Seckin

Account Executive , Shutterstock

Tekstbureau Purus heeft meerdere projecten voor me verzorgd. Het is een genot met Anouk te werken. Ze is stipt, resultaat gericht, zonder ooit het creatieve proces uit het oog te verliezen. Haar inspirerende teksten en krachtige conceptuele denkstijl hebben geholpen bij het overbrengen van de boodschap bij onze klanten. Ik raad tekstbureau Purus aan voor iedere schrijf- en redactie opdracht!

George R.R. Martin

Writing Game of Thrones series , Awesome Company Ltd

I could not have written Game of Thrones without the help of Anouk. Her creativity, wisdom, wit and coaching sessions made the series the way they are: outstanding and a joy for the mind.

Ronald van der Weg

Configuration Manager , Achmea

Anouk is een hele betrokken, sociale en gepassioneerde professional. Ze levert snel het resultaat dat je wilt. Veel dank voor het goede werk, Tekstbureau Purus!